Dobro došli na stranicu gde su prikazani prisluskivaci

 

Prisluskivaci osnovna podela je na gsm prisluškivače i na prisluškivače snimače.

Prisluskivaci gsm g9

Prisluskivaci serije G9 GSM

G9 je GSM osnovna verzija prisluškivača beskonačne udaljenosti prisluškivanja, G9 se aktivira tako što se stavi sim kartica bilo kog operatera mobilne telefonije u prisluškivač i pozove se broj koji je stavljen u prisluškivač sa bilo kog mobilnog telefona i automatski se prisluškivač aktivira i počinje da se sluša sve što se dešava u prostoru gde je prisluškivač postavljen. G9 ima senzor zvuka ukoliko neko progovori ili napravi zvuk jači od 40dBm prisluškivač sam poziva poslednji broj koji je njaga zvao, baterija je punjiva sa jednim punjenjem može izdržati najviše 3 dana u vremenu čekanja.

Cena: 25 €

GSM Prisluskivaci serije G10

GSM Prisluskivaci serije G10

Prisluškivači G10 su dokazanog kvaliteta rada. Imaju jako dobre mogućnosti hvatanja glasa do 150 m2, izrađen u SMD tehnologiji, što omogućava jako kvalitetno prisluškivanje i dosta male dimenzije. U prisluškivač se stavlja sim kartica mobilne telefonije, prisluškivač se ostavlja u prostor koji želi da se prisluškuje kao na primer: u torbu, automobil, jaknu, vazu itd. U prisluškivač je ugrađen senzor za glasovnu aktivaciju koji se aktivira ako zvuk bude jači od 35 dBm. Sa baterijom u pripravnosti do 7 dana ili neprekidnog slušanja do 7h. Uz prisluškivač se dobija uputstvo na Srpskom jeziku gde je sve u slikama detaljno objašnjeno. U dva koraka prisluškivač se stavlja u funkciju za prisluskivanje.

Cena: 50 €

prisluskivaci g12

Prisluskivac G12 GSM

G12 prisluskivac gsm kod koga se prisluškuje pozivom na broj koji se postavi u prisluškivač. G12 radi na svim mobilnim mrežama u Srbiji kao i u inostranstvu, jedinstven dizajn koji je otporan na udarce, G12 može neprekidno raditi sa jednim punjenjem 25 dana, aktivacija na glas koja se kontroliše preko mobilnog telefona daljinskim putem. Izuzetan kvalitet zvuka prilikom prisluškivanja.

Cena: Pozvati €

led sijalica prisluskivaci

Prisluskivac GSM u LED Sijalici

Led Sijalica prisluskivac izgleda kao naj običnija led sijalica koja normalno svetli, ali u njoj je sakriven gsm prisluškivač u koji se stavlja sim kartica i poziva broj preko mobilnog telefona, kad se pozove sluša se prostorija u kojoj je sijalica stavljena. Pošto prisluškivač led sijalica radi na principu mobilnih mreža, da bi prisluškivač radio potrebna je pokrivenost signalom mobilne telefonije. Sijalica može da prisluškuje i kad je svetlo isključeno.

Cena: Pozvati €

prisluskivaci u misu
Prisluškivač u mišu GSM

Kompjuterski miš u kojem se nalazi prisluškivač, obavlja normalnu funkciju kompjuterskog miša ali je i prisluškivač. U miš se stavlja sim kartca može biti bilo kog operatera koja se poziva putem mobilnog telefona, uređaj odličnih karakteristika i jako dobre kamuflaže, prisluškivač je konstantno dostupan na poziv, omogućava kompletno prisluškivanje prostorije u koju se postavi, ima kontrolu zvuka, ukoliko se aktivira na prisluškivaču ta opcija, prisluškivač u mišu sam zove kada neko progovori u prostoriji gde se miš nalazi.

Cena: 60 €

produzni kabl prisluskivac
Prisluškivač u Produžnom kablu GSM

Produžni kabal koji po izgledu niko ne bi rekao i da je prisluškivač. Prisluškivač u produžnom kablu se aktivira tako što se stavi sim kartica koja se poziva putem mobilnog telefona, poseduje i glasovnu aktivaciju koja se daljinski kontroliše, hvatanje glasa širokopojasno. Frekvencije na kojima prisluškivač radi 1900/1800/900 MHz, senzitivnost prisluškivača je -/+14K. Prisluskivaci u produžnom kablu postoje od 3 ili 5 utičnica.

Cena: 80 €

Prisluskivaci usb
Snimač USB prisluškivač 15h

Prisluškivač snimač, dokazan kroz dugotrajnu upotrebu, namenjen za nezahtevna brzinska snimanja, dosta korišten u kućnim varijantama prisluškivanja, zbog jednostavnosti koriste ga i studenti za snimanje predavanja kao i poslovni ljudi za snimanje sastanaka. Sa jednim punjenjem može neprekidno snimati oko 15 sati, nasnimljeni glas preslušava se preko kompjutera, prisluškivač je po izgledu kao obična usb fleš memorija. Kapacitet je 8Gb koji može nasnimiti 96 sati snimaka. Vreme punjenja je oko 1h.

Cena: 20 €

Prisluskivaci 35h neprekidnog snimanja
Prisluškivač snimač 35h M4

M4 je prisluškivač snimač vrlo jednostavan za upotrebu, sa jednim punjenjem baterije može neprekidno 35h snimati. Upravljanje sa M4 je jednostavno jednim dugmetom se pal-gasi i pušta u mod snimanja, jako lepo se čuje, snimak koji je napravljen sa ovim prisluškivačem snimačem. M4 se preslušava preko kompjutera ili preko mobilnog telefona. M4s je model koji ima i slušalice preko kojih se može slušati nasnimljeni razgovori. Na 8Gb memorije može stati 100 sati snimka u visokom kvalitetu.

Cena: 50 €

Snimac prisluskivaci 7 dana
Prisluškivač snimač 7 dana G300

Prisluskivac koji se dokazao sa kvalitetom i dugotrajnošću korištenja, izuzetnih tehničkih performansi, stabilan u radu. Kad su zahtevi u pogledu prisluškivanja visoki i kad prisluškivač mora da zabeleži sve šta se govori u okviru prostora gde je postavljen. Prisluškivač sa jednim punjenjem može neprekidno snimati 7 dana, prisluškivač se aktivira na glas, snimci se preslušavaju preko kompjutera ili telefona. G300 ima punjivu bateriju i interne memorij 32Gb na koju može da stane 390 sati snimaka.

Cena: Pozvati €

snimac a1 prisluskivaci
Prisluškivač snimač A1

Vrlo praktičan prisluškivač, nalazi primenu u mnogim situacijama u koje život može da Vas postavi. A1 prisluškivač je snimač sa 3 dana vremenom koje snima, može se postaviti bilo gde, za preslušavanje nasnimljenog govora koristi se kompjuter. Glavna karakteristika ovog prisluškivača snimača je njegova jako kvalitetna procesorska obrada zvuka koji se havta u prostoru gde je postavljen. Kada neko progovori u prostoriji A1 se automatski uključuje i počinje da snima. Prisluškivanje sa A1 je izuzetno lako i jednostavno.

Cena: 60 €

prisluskivaci 25 dana snimanja

Prisluškivač snimač 25 dana G800

Vrhunski prisluškivač koji nema puno konkurencije, vrhunskih karakteristika čujnosti, senzor glasa aktivira se kada neko progovori u prostoriji, G800 je uređaj koji donosi sasvim novu kvalitetu prisluškivanja. Interna memorija od 32Gb može uskladištiti 500 sati snimaka. Prisluškivač može raditi sa jednim punjenjem do 25 dana. Sa ovim prisluškivačem možemo ponuditi jedan od najpouzdaniji i najkvalitetnijih uređaja na tržištu špijunske opreme.

Cena: Pozvati €

prisluskivaci 100 sati
Mikro prisluškivač snimač 100 sati

Mikro usb prisluškibač kad prisluškivanje iziskuje ozbiljan uređaj koji snima sa jednim punjenjem neprekidno do 100 sati. Uređaj poseduje unutrašnju memoriju od 8, 16 ili 32Gb memorije, 192Kb snimak zvuka, USB 2.0 (do 7 Mb/s). Prisluškivač ima ugrađen smd mikrofon visokog kvaliteta. Preslušavanje nasnimljenog sadržaja preko kompjutera ili mobilnog telefona. Prisluškivac se izuzetno jednostavno upotrebljava: lako i brzo aktiviranje snimanja pomoću kliznog prekidača.

Cena: Pozvati €

mini prisluskivaci 2000h
Mini Carbon prisluškivač 2000h ili 83 dana

Jako kvalitetan prisluškivač snimač 2000h sati snimanja u modu aktivacije na zvuk. Najvažnije karakteristike su dužina snimanja, kvalitet snimanja, dimenzije. U linearnom modu snimanja tj. neprekidnom može nasnimiti 1690h. Prisluškivač carbon mini koristi specijalno napravljen mikrofonski sistem samo za njega kao i AGC sistem koji snima bez distorzije zvuka, tj bez izobličenja. Ukoliko su potrebne visoke performanse prisluškivanja, onda je to zasigurno Mini Carbon.

Cena: Pozvati €